ELEKTRA

ELEKTRA AANLEGGEN MET ELEKTROBEDRIJF LEMMENS


U steekt de stekker in het stopcontact en het aangesloten apparaat werkt meteen. Zolang stopcontacten en lichtknopjes werken is er niets aan de hand. Maar, wat als de stoppen telkens doorslaan? Het grootste deel van uw elektranetwerk bevindt zich achter de muur, dus waar zit dan precies het probleem?


ELECTRASTORING? 24/7 SPOEDSERVICE BIJ ELECTRO LEMMENS


Als er zich problemen voordoen aan uw elektra, dan belt u Electro Lemmens. Bij storingen zijn we dag en nacht telefonisch bereikbaar. Veel klanten hebben ons laten weten dat zij het prettig vinden om een bekend gezicht te zien als er iets mis is met de elektra. Daarom komt bij een storing meestal dezelfde monteur langs die de elektrische installaties eerder heeft geïnstalleerd.


UTILITEITSBOUW


Sinds het bestaan van ons bedrijf hebben we de elektra verzorgd van talloze utiliteitsbouwwerken. Veel winkelcentra, bedrijfsruimten, onderwijsgebouwen, culturele instellingen en overheidsgebouwen maken dankbaar gebruik van goedwerkende technische installaties. Wij weten dat er naast de kwaliteit van het eindproduct, ook belang gehecht wordt aan een goede voorbereiding en uitvoering van projecten. Doordat onze aandacht ook daar naar uitgaat, hebben we vaak tevreden klanten.


NIEUWBOUW


Bij nieuwbouwprojecten wordt ons vaak gevraagd om complete elektranetwerken aan te leggen. Deze opdrachten komen van particulieren, maar ook van woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en aannemers. Wij leveren en installeren elke elektrische installatie die u maar wilt. Uiteraard bieden we u daarbij volledige technische ondersteuning en advies. De producten in ons assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd waarbij we de alternatieven constant afwegen.


RENOVATIE


Zowel kortlopende als langlopende renovaties - en de daaraan gekoppelde planning en logistiek - zijn een specialisatie van Electro Lemmens. Een voorbeeld daarvan is de renovatie van het Gemeentehuis van Beek.
We realiseren ons dat de productie van uw bedrijf tijdens een renovatie gewoon door moet gaan. We zorgen ervoor dat de stroomvoorziening en verwarmings- en koelingssystemen ongestoord werken en laten bouwmaterialen niet rondslingeren.

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige