ZONNEPANELEN

ADVISEREN, LEVEREN, MONTEREN


Electro Lemmens adviseert, levert en monteert zonnepanelen van Astronergy. Dit merk biedt zonnepanelen van hoge kwaliteit. De panelen gaan tientallen jaren mee en leveren gegarandeerd na 25 jaar nog steeds 80% van de oorspronkelijke energieopbrengst. De omvormers die nodig zijn om zonne-energie om te zetten naar elektriciteit zijn van het merk SMA. Deze omvormers kenmerken zich door een groot ingangsspanningsbereik, een gering gewicht en een hoog rendement.


ZELF ELEKTRICITEIT PRODUCEREN DOOR ZONNEPANELEN


Steeds meer mensen kiezen voor zonnepanelen en een duurzame manier van energie opwekken. Los van de bijdrage die u dan levert aan het mileu en onze leefomgeving zijn zonnepanelen een goede investering. Spaargeld op de bank levert een rendement op van ca. 0,5%, zonnepanelen leveren een rendement op van ca. 15% én dat zonder risico! Wilt u meer advies over zonnepanelen, dan bent u bij Electro Lemmens aan het juiste adres. Graag informeren we u over de financiële voordelen en nieuwste technieken.


DE OPBRENGST VAN ZONNEPANELEN


Om aan te geven hoeveel een zonnepaneel opbrengt, gebruiken we de term Wattpiek (Wp). Dat is het maximale vermogen van je zonnepanelen onder optimale omstandigheden. Dus als de zon op een mooie dag recht op je panelen schijnt. Helaas is het in Nederland niet altijd zulk mooi weer. Een zonnepaneel werkt in ons land ongeveer 900 uur per jaar op vol vermogen. Reken op 260 Wattpiek vermogen per paneel. Dat levert per paneel jaarlijks zo’n 220 kWh stroom op.


Stel dat je 10 panelen installeert, dan produceer je per jaar circa 2250 kWh elektriciteit. Een gemiddeld huishouden verbruikt per jaar ongeveer 3500 kWh. Met 10 panelen wek je dus 2/3 je verbruik op. Dat scheelt je jaarlijks behoorlijk wat euro's op je energierekening.

Hier meer over Astronergy : astronergy.com/products.php

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige