DAAROM LEMMENS

ELECTRO LEMMENS WEET RAAD MET ALLE ELEKTRICITEITSKABELS


Elektriciteitskabels vormen de verbinding tussen de meterkast en uw elektrische apparaten. Gelukkig maar, want daardoor wordt uw moderne apparatuur voorzien van stroom en werkt het naar behoren. Maar kabels kunnen ook een hoop frustratie geven. Het aansluiten ervan is lastig als alle draden door elkaar liggen.


ELEKTRAWERKEN EN DATANETWERKEN


Electro Lemmens verzorgt alle elektra en datanetwerken in en om uw woning of bedrijfspand. Wij hebben oplossingen voor hinderlijke, losliggende elektriciteitskabels in de kamer én hebben verstand van alle draden achter de muren. Onze erkende installateurs hebben ruime ervaring met de aanleg en reparatie van elektra én leggen daarnaast ook zonnepanelen aan.


EEN OFFERTE AANVRAGEN


Als het om elektra gaat, dan heeft u aan Electro Lemmens een goede. Zowel voor de reparatie van een simpel stopcontact, als voor het aanleggen van elektra in een heel bedrijfspand. Wij komen vooraf bij u langs om de situatie te bekijken en beoordelen. Daarna krijgt u een vrijblijvende offerte. Neem direct contact op of kom langs in onze winkel in Beek.


ERKEND BEDRIJF


Wij zijn lid van Uneto-VNI, beschikken over een Panduit-certificaat en zijn erkend door de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). Deze stichting maakt het onderscheid zichtbaar tussen pseudo-vaklui en bevoegde installateurs en neemt alleen die laatste op in het erkenningsregister.

Bezoek ons via:

Deel onze website via:

Vorige