Electro Lemmens, sinds 1955

Stroom
Zonnepanelen
& meer

Al meer dan 65 jaar uw adres voor installatiediensten, zonnepanelen en overige elektronica. Gelegen in hartje Beek.

De verzorging van elektra werkzaamheden doen wij niet alleen bij bedrijven, maar ook bij particulieren. Zowel bij nieuwbouw als renovatietrajecten is Electro Lemmens uw betrouwbare partner  Na de aanleg blijven wij u service verlenen door middel van spoedservice bij bijvoorbeeld storingen. Hiervoor kunt u ons bereiken op ons spoednummer 046 437 16 92.

Onze diensten

Electro Lemmens staat met verschillende diensten voor u klaar.

24/7 bereikbaar

Electro Lemmens: meer dan 65 jaar ervaring

U steekt de stekker in het stopcontact en het aangesloten apparaat werkt meteen. Zolang stopcontacten en lichtknopjes werken is er niets aan de hand. Maar, wat als de stoppen telkens doorslaan? Het grootste deel van uw elektranetwerk bevindt zich achter de muur, dus waar zit dan precies het probleem?

De verzorging van elektra doen wij niet alleen in utiliteitsbouw, maar ook bij nieuwbouw en renovatietrajecten van woningen, zowel bij bedrijven als particulieren. Dit kan gaan van de aanleg van een enkel stopcontact tot en met een hele woning. 

Ook voor specialistische en unieke projecten bent u bij Electro Lemmens aan het juiste adres! 

Zeker zijn met een veilige installatie

Bij Electro Lemmens bent u verzekerd van een veilige en volgens de norm aangesloten installatie. U kunt ons benaderen voor onder andere:

  • Elektrotechnische installaties in en rondom uw bedrijf of woning
  • Data-installaties voor stabiele toegang tot uw systemen 
  • Domotica, Smart Home systemen en optimaal gebruikersgemak
  • Bel-/intercominstallaties

Electro Lemmens is vanaf het eerste uur betrokken bij het ontwerpen en installeren van zonnepanelen. Met jaren aan ervaring past op ieder dak van uw woning of bedrijf een optimale PV-installatie.